Woonverzekering Buurmalsen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Buurmalsen. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld ANWB en Nederlanden van Nu die schade door o.a. vandalisme, storm, bliksem, brand verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Buurmalsen mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, brand, water, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als meubilair of sofa? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Buurmalsen? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct en Polis Direct hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Bosch en Duin verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-buurmalsen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Geldermalsen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Buurmalsen kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €695.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Buurmalsen
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Buurmalsen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Buurmalsen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Buurmalsen completer maken met extra handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Anloo afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld filmapparatuur & een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Buurmalsen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een gebroken ruit & ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €950.000 tot €4.850.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,50 p/maand. Ga verder naar Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Buurmalsen
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt & conflict bij aankoop huis. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €29,40 oplopend tot €37,80 p/maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Buurmalsen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?