Woonverzekering De Mortel Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in De Mortel. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen als bijv. Generali en London Verzekeringen die schade zoals brand, bliksem, storm, water dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Mortel april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als broodrooster en toiletartikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering De Mortel? Start meteen met meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren + Independer zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bunne verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-de-mortel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Gemert-Bakel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm of diefstal. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in De Mortel kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan kapotte ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €530.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in De Mortel
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in De Mortel zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in De Mortel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt de woonverzekering in De Mortel complementeren met meerdere interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees je handige info (of bekijk woonverzekering Bant afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader of viool. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in De Mortel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.400.000 tot wel €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Mortel
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden en geschillen over een motorrijtuig. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €27,70 oplopend tot €36,65 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Mortel op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering