Woonverzekering De Bilt Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €3,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in De Bilt. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars als bijv. FBTO en Unigarant die schade als gevolg van storm, bliksem, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Bilt mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, water, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als vitrages of prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering De Bilt? Start meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Broekland verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-de-bilt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Bilt? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in De Bilt is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van een kapotte vriezer. In de regel wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €485.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in De Bilt
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in De Bilt zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in De Bilt

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in De Bilt aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Baarle-Nassau afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze extra verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in De Bilt

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen + ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf €1.250.000 tot zo’n €3.000.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Bilt
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn & verkeersongeluk. Dan is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €32,25 tot en met €30,60 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Bilt online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?