Woonverzekering Walsoorden Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Walsoorden. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote partijen zoals bijvoorbeeld FBTO en Univé die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, storm, water dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Walsoorden mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou o.a. diefstal, water, brand, vandalisme, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als spelcomputers of weegschaal? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Walsoorden? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Interpolis verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Vijlen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-walsoorden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hulst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of olie. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Walsoorden kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €585.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Walsoorden
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Walsoorden gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Walsoorden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Walsoorden uitbreiden met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je handige details (of bezoek info over woonverzekering Stitswerd afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Walsoorden

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas + ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.350.000 tot wel €3.250.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Walsoorden
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen & conflict bij het bouwen van een huis. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €29,10 tot wel €33,95 p/maand in mei 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Walsoorden vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?