Woonverzekering Baaiduinen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Baaiduinen. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars waaronder Centraal Beheer en ING die schade als gevolg van water, brand, inbraak, storm afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Baaiduinen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, brand, diefstal, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals boeken of dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Baaiduinen? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Ditzo of Zelf verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Alblasserdam verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-baaiduinen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Terschelling? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm of omvallen van bomen. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Baaiduinen is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis regel je via de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Meestal wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Veelal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €375.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Baaiduinen
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Baaiduinen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Baaiduinen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Baaiduinen aanvullen met een aantal handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Brinkheurne afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone + jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Baaiduinen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.550.000 tot €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baaiduinen
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk of geschil met de buren. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele opties.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €26,75 tot €34,45 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Baaiduinen voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering