Woonverzekering Harmelen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,55 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Harmelen. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders als EAG Assuradeuren en Turien en Co die schade zoals bliksem, water, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Harmelen juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, brand, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als videorecorder en jacks? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Harmelen? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ANWB + Univé zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Grathem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-harmelen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Woerden? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en omvallen van bomen. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of gaslekken? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Harmelen is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een kapotte droger. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €270.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Harmelen
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Harmelen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Harmelen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Harmelen nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige specificaties (of check details over woonverzekering Eexterzandvoort afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze additionele dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop & een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Harmelen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een deuk in de auto of geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 oplopend tot €3.750.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Harmelen
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden en conflict over pensioenuitkeringen. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies variëren significant (beginnend bij €27,00 tot €28,75 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Harmelen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?