Woonverzekering Dirksland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Dirksland. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als Allianz en Unigarant die schade door o.a. water, storm, inbraak, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Dirksland mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals vloerbedekking of geyser/boiler? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Dirksland? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: De Kwakel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-dirksland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Goeree-Overflakkee? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en brandblussing. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Dirksland kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €630.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Dirksland
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Dirksland moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Dirksland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Dirksland uitbreiden met een paar nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Bern afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet & een gehoorapparaat. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Dirksland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen of fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.000.000 tot wel €4.100.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dirksland
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen & conflicten over huur. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies variëren significant (startend vanaf €28,70 t/m €32,85 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Dirksland online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering