Woonverzekering Anevelde Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Anevelde. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars als Aegon en Univé die schade door o.a. vandalisme, water, inbraak, storm afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Anevelde mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, diefstal, brand, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals zonwering of fietsen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Anevelde? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur + Verzekeruzelf.nl werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Aadorp verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-anevelde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn afgedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als stormschade of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Anevelde is altijd een risico. De afbreekmethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €425.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Anevelde
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Anevelde zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Anevelde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Anevelde completer maken met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Wijckel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera + een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Anevelde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank en ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.500.000 tot wel €4.750.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Anevelde
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met de werkgever & conflict met aannemer. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €24,00 t/m €29,00 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Anevelde afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering