Woonverzekering Oirschot Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Oirschot. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als bijv. Delta Lloyd en Reaal die schade veroorzaakt door bliksem, brand, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oirschot juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, vandalisme, brand, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals spiegels of matrassen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oirschot? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als FBTO en Klaverblad werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nijbroek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-oirschot


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oirschot? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en roet. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Oirschot is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woningregel je middels de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot / een kapotte kit voeg. Typische schade is een kapotte koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €630.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oirschot
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Oirschot eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oirschot

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Oirschot aanvullen met een paar interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Maren-Kessel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oirschot

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en ook smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.500.000 tot wel €3.800.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oirschot
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing en terugvorderen van schade. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere opties.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies schommelen enorm (startend vanaf €36,90 t/m €35,10 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oirschot vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering