Woonverzekering Baars Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Baars. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. Generali en ZLM die schade veroorzaakt door brand, water, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Baars april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, water, brand, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kruiden of schoenen? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Baars? Start meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Ditzo of London Verzekeringen zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Almere verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-baars


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Steenwijkerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door storm of olie. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een gevallen strijkbout? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Baars is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €580.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Baars
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Baars moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Baars

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Baars completer maken met additionele nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Wirdum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze extra polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Baars

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur & fysiotherapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.500.000 tot wel €3.200.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baars
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen & geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €31,50 t/m €25,70 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Baars vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering