Woonverzekering Almere Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €3,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Almere. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Europeesche en Independer die schade door o.a. storm, inbraak, brand, vandalisme verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Almere mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, diefstal, storm, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vazen en petten? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Almere? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ASR Verzekeringen + Univé verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Zwaag verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-almere


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Almere? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of roet. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Almere kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Meestal is het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €665.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Almere
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Almere gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Almere

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Almere completer maken met extra interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Westernieland afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele zekerheid verzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Flevoland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera of een verrekijker. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Almere

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.000.000 tot wel €4.500.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Almere
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat & conflict na autoschade. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €32,45 oplopend tot €28,80 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Almere voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?