Woonverzekering Rozenburg Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Rozenburg. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Europeesche en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rozenburg februari 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, inbraak, brand, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als glaswerk en Playstation? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Rozenburg? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + Polis Direct werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ravenswoud verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rozenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Haarlemmermeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als schade door wateroverlast en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Rozenburg is altijd een risico. De takjesmethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Meestal wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door lekkage. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €560.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rozenburg
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Rozenburg eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Rozenburg

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Rozenburg uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Oldeouwer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze extra verzekering staat garant bij gebroken glas. Tip: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader of gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rozenburg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een onbruikbare bank + kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.500.000 tot wel €3.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Rozenburg
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met het UWV en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €29,40 tot €27,75 p/maand in februari 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Rozenburg op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?