Woonverzekering Nooitgedacht Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Nooitgedacht. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade zoals inbraak, water, vandalisme, storm verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nooitgedacht juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere vandalisme, brand, water, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals naai- en breimachine en zonnepanelen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nooitgedacht? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB of Turien en Co verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuw- en Sint Joosland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-nooitgedacht


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als blikseminslag of diefstal. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Nooitgedacht kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval of loslatende kit. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot dak. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €300.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Nooitgedacht
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Nooitgedacht eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nooitgedacht

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Nooitgedacht uitbreiden met verschillende belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Loosbroek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere filmapparatuur of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nooitgedacht

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.100.000 tot €3.750.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali.

Rechtsbijstandverzekering Nooitgedacht
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel of ingevorderd rijbewijs. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €32,25 oplopend tot €32,55 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nooitgedacht op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?