Woonverzekering Loosbroek Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Loosbroek. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als Aon Direct en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Loosbroek februari 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, vandalisme, inbraak, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als computers en schoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Loosbroek? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Leiden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-loosbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bernheze? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. bliksem en brandblussing. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Loosbroek is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Normaliter wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Vaak is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €465.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Loosbroek
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Loosbroek zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Loosbroek

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Loosbroek uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Idsegahuizum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze additionele dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Loosbroek

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte tablet & kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking beginnend bij €950.000 tot €3.150.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink.

Rechtsbijstandverzekering Loosbroek
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan erfrechtgeschillen of conflict met een schadehersteller. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €37,15 oplopend tot €31,00 p/maand in februari 2024). De premie wordt gebaseerd op de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Loosbroek op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?