Woonverzekering Papenhoven Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Papenhoven. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Independer die schade als gevolg van brand, water, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Papenhoven juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, storm, inbraak, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kleden en iPad? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Papenhoven? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK + Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oranjewoud verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-papenhoven


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sittard-Geleen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem en vandalisme. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of gaslekken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Papenhoven is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €485.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Papenhoven
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Papenhoven gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Papenhoven

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Papenhoven completer maken met additionele handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je handige specificaties (of check details over woonverzekering Nieuw-Vennep afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon & viool. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Papenhoven

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot ruim €3.400.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook Klaverblad dekking.

Rechtsbijstandverzekering Papenhoven
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie of conflict over aankoop auto. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €25,95 tot en met €35,55 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Papenhoven online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?