Woonverzekering Terkaple Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Terkaple. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en Independer die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, inbraak dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Terkaple juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, brand, diefstal, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals pc en wasmachine? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Terkaple? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Allsecur + Klaverblad hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Stavenisse verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-terkaple


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of poging tot inbraak. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of keukenbrand? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Terkaple is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €545.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Terkaple
Wil jij een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Terkaple probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Terkaple

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Terkaple complementeren met diverse praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Ruigahuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze additionele verzekering verzekert bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur en jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Terkaple

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte vaas en ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 tot zo’n €4.000.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terkaple
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan salarisaanpassing en conflict met makelaar. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf circa €29,70 oplopend tot €29,30 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Terkaple online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering