Woonverzekering Bruchem Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €3,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw huis in Bruchem. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld De Goudse en InShared die schade door o.a. water, inbraak, brand, bliksem vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bruchem juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, water, vandalisme, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als kruiden en handschoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bruchem? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd + Univé werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Blijham verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bruchem


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zaltbommel? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en schroeischade. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Bruchem kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woningregel je middels de opstal, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of een gesprongen waterleiding. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In veel gevallen worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €425.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Bruchem
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Bruchem moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Bruchem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Bruchem completer maken met verschillende interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Alphen aan den Rijn afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop & drumstel. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bruchem

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn krassen op de auto & kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €900.000 tot zo’n €3.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Bruchem
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of conflicten over erfrecht. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies schommelen enorm (vanaf €24,05 tot €36,35 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bruchem vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?