Woonverzekering Zuidhorn Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €9,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Zuidhorn. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven als bijv. EAG Assuradeuren en Univé die schade als gevolg van bliksem, storm, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidhorn juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, storm, diefstal, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als bestek of relaxfauteuil? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Zuidhorn? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK + nowGo zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Workum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-zuidhorn


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zuidhorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Zuidhorn kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis gaat via de opstal, en gestolen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. In de regel wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €375.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidhorn
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Zuidhorn eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidhorn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Zuidhorn aanvullen met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna bekijk je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Wanswerd afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze unieke moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera of sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zuidhorn

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto en ook geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.200.000 tot €3.400.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidhorn
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan bijstandsuitkering en huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €35,15 t/m €28,90 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zuidhorn vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering