Woonverzekering Veen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,10 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Veen. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Allianz en Independer die schade door o.a. storm, inbraak, water, brand verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Veen april 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, brand, water, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als tv en barbecue? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Veen? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en Unigarant zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Tinte verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-veen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Aalburg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door wateroverlast en ontploffing. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Veen is altijd een risico. Openwrikken of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn beschadigde gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €490.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Veen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Veen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Veen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Veen completer maken met enkele nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Simonshaven afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze extra moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een smartphone en een rollator. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Veen

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.400.000 tot €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veen
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen en conflict over verzekering. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (startend vanaf €33,85 oplopend tot €37,65 p/maand in april 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Veen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?