Woonverzekering Tinte Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Tinte. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven als BLG wonen en Univé die schade door o.a. inbraak, water, storm, brand dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Tinte april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, vandalisme, diefstal, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als cd-speler en hoeden? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Tinte? Open meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea en ING hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Stoutenburg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tinte


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westvoorne? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Tinte is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Meestal wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan missende dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €255.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Tinte
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Tinte gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Tinte

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Tinte nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Sambeek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet en viool. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tinte

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur & geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.500.000 tot €4.100.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,10 (per maand). Check ook SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Tinte
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een webshop of conflict met een automobilist. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €34,05 oplopend tot €38,65 p/maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tinte vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering