Woonverzekering Stoutenburg Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Stoutenburg. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals Bruns ten Brink en Turien en Co die schade als gevolg van inbraak, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Stoutenburg april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, storm, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vitrages of schrijfmachine? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Stoutenburg? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO of Zelf hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sluis verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-stoutenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leusden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als hagelschade en ontploffing. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Stoutenburg kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €435.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stoutenburg
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Stoutenburg zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Stoutenburg

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Stoutenburg uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Ried afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een tablet & viool. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stoutenburg

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.500.000 oplopend tot €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stoutenburg
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten & conflict met de bank. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €26,45 oplopend tot €35,35 per maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Stoutenburg op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering