Woonverzekering Aerdt Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €3,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Aerdt. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen waaronder Allsecur en Univé die schade als gevolg van storm, water, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Aerdt juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, storm, water, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als televisie en handschoenen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Aerdt? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals HEMA of Unigarant bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zuidhorn verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-aerdt


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Rijnwaarden? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door storm of diefstal. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Aerdt is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een lekkende leiding. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €365.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Aerdt
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Aerdt zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Aerdt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Aerdt uitbreiden met diverse nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check je bruikbare info (of bekijk woonverzekering West-Graftdijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze additionele moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Aerdt

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto of ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag van €1.450.000 oplopend tot €4.500.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Aerdt
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering en conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €31,95 tot €31,75 per maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Aerdt vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering