Woonverzekering West-Graftdijk Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in West-Graftdijk. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en nowGo die schade zoals bliksem, vandalisme, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in West-Graftdijk mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, vandalisme, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als pc of geyser/boiler? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering West-Graftdijk? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en ING hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Wanswerd verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-west-graftdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Graft-De Rijp? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade of olie. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in West-Graftdijk kan ook jou overkomen. Kerntrekken of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Meestal wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan een lek dag. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €390.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in West-Graftdijk
Direct een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in West-Graftdijk eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in West-Graftdijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in West-Graftdijk nog persoonlijker maken met een paar praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Termunten afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in West-Graftdijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto of geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €900.000 tot wel €3.300.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,65 (per maand). Check ook ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering West-Graftdijk
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een ziekenhuis of geschillen over een motorrijtuig. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €24,30 oplopend tot €34,00 p/maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering West-Graftdijk afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering