Woonverzekering Ekehaar Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ekehaar. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder BLG wonen en Reaal die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, storm verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ekehaar april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere water, inbraak, vandalisme, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als glaswerk en zonnebank? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ekehaar? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als DAK + Nederlanden van Nu faciliteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Driewegen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ekehaar


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade en schade door regen. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Ekehaar is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt via de opstal, en gestolen kostbaarheden gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui / lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €415.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ekehaar
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker direct het huis in Ekehaar moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ekehaar

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Ekehaar completer maken met additionele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Bruinehaar afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze unieke zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ekehaar

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels + geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €900.000 tot €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,70 (per maand). Check ook Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ekehaar
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict met een bank of verhalen van schade. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €24,50 tot wel €33,15 p/maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Ekehaar vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?