Woonverzekering Rijnsburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rijnsburg. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als bijv. Aegon en Unigarant die schade veroorzaakt door inbraak, water, vandalisme, brand vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rijnsburg juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, inbraak, diefstal, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als fornuis en iPhone? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Rijnsburg? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO en Polis Direct faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Pijnacker verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-rijnsburg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Katwijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn gedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door storm en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Rijnsburg is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €485.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijnsburg
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Rijnsburg zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Rijnsburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Rijnsburg complementeren met enkele handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Nuth afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze unieke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon & kleding. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rijnsburg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een gebroken ruit & kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.400.000 tot €3.650.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijnsburg
De module rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken & geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €37,85 tot €33,35 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Rijnsburg afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?