Woonverzekering Pijnacker Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Pijnacker. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als Delta Lloyd en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, brand, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Pijnacker april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door water, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als pc en schrijfmachine? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Pijnacker? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als HEMA + Nationale Nederlanden verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Oud-Beijerland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-pijnacker


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Pijnacker-Nootdorp? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade of vandalisme. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Pijnacker kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €410.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Pijnacker
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Pijnacker zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Pijnacker

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Pijnacker completer maken met diverse praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Nieuweroord afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Pijnacker

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere krassen op de auto + ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.250.000 tot €3.450.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Pijnacker
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan salarisaanpassing & conflict met de buren. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €32,35 tot wel €37,75 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Pijnacker voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering