Woonverzekering Swifterbant Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Swifterbant. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars als FBTO en ZLM die schade veroorzaakt door storm, water, brand, inbraak vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Swifterbant mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, diefstal, storm, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan gebroken servies. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als frituurpan en tablet? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Swifterbant? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur en Polis Direct faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Sonnega verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-swifterbant


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dronten? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door wateroverlast en schade door regen. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Swifterbant kan iedereen gebeuren. Openwrikken of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken regel je met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapot dak. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €500.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Swifterbant
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Swifterbant zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Swifterbant

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Swifterbant nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Rockanje afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Flevoland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet en sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Swifterbant

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto + smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €900.000 tot €4.850.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: nowGo afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Swifterbant
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente & conflict over wonen. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €29,90 tot en met €34,55 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Swifterbant online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering