Woonverzekering Rockanje Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Rockanje. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals Delta Lloyd en Unigarant die schade zoals brand, vandalisme, bliksem, water vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rockanje april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, inbraak, storm, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als koelkast of truien? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Rockanje? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink en InShared verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Prinsenbeek verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-rockanje


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Westvoorne? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en smeltschade. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Rockanje is altijd een risico. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woningregel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is onbruikbare apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €270.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Rockanje
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Rockanje probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Rockanje

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Rockanje nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Oegstgeest afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spelcomputer en sieraden. Let op oververzekering: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rockanje

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ook ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.100.000 tot wel €3.500.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rockanje
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan tuchtzaken of geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €26,30 tot €33,90 per maand in april 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Rockanje vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?