Woonverzekering Prinsenbeek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,05 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Prinsenbeek. De woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen waaronder Allianz en ZLM die schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, bliksem, brand vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Prinsenbeek mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, water, diefstal, vandalisme, storm. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als kookboeken of (elektrische) dekens? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Prinsenbeek? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of SNS faciliteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Oudega verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-prinsenbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Breda? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door wateroverlast en plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Prinsenbeek is altijd een risico. Flipperen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €490.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Prinsenbeek
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Prinsenbeek moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Prinsenbeek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Prinsenbeek nog persoonlijker maken met additionele handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Nieuwstadt afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze extra dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Prinsenbeek

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.050.000 tot €3.450.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,45 per maand. Bekijk ook Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Prinsenbeek
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erfenis of verhalen van schade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €29,05 tot wel €27,65 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Prinsenbeek afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?