Woonverzekering Mook Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Mook. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Verzekeruzelf.nl die schade zoals vandalisme, water, brand, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Mook juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, brand, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als meubilair of warmtepomp? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Mook? Open meteen de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd + SNS hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Mastenbroek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-mook


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Mook en Middelaar? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en brandblussing. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Mook kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Normaliter wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €595.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Mook
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Mook moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Mook

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Mook aanvullen met extra belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Kwadendamme afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een fotocamera en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Mook

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn besmeurde meubels + ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.450.000 tot zo’n €3.700.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Mook
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil met school van de kinderen & als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €37,45 t/m €25,20 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Mook afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering