Woonverzekering Kwadendamme Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Kwadendamme. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals FBTO en London Verzekeringen die schade zoals water, storm, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kwadendamme april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, brand, storm, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als vriezer en schrijfmachine? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Kwadendamme? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals HEMA + Univé zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kerkenveld verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-kwadendamme


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borsele? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Kwadendamme is altijd een risico. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. In de regel worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een lek dag. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €345.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Kwadendamme
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Kwadendamme gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kwadendamme

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Kwadendamme complementeren met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Hengelo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze additionele dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon + kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kwadendamme

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en ook fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf €1.350.000 tot zo’n €3.500.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Aegon polis.

Rechtsbijstandverzekering Kwadendamme
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen en conflict over aankoop auto. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €36,00 tot wel €25,50 p/maand in april 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kwadendamme voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?