Woonverzekering Kerkenveld Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Kerkenveld. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals Europeesche en Reaal die schade door bijvoorbeeld brand, water, bliksem, inbraak afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kerkenveld april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, inbraak, storm, brand. Je kunt dan denken aan schade aan computers. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als albums of badkameraccessoires? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kerkenveld? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ANWB en Reaal hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hurdegaryp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kerkenveld


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Wolden? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand of omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Kerkenveld kan iedereen gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico tot wel €570.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kerkenveld
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Kerkenveld zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kerkenveld

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Kerkenveld complementeren met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Harskamp afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kerkenveld

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een gebroken ruit + ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.100.000 oplopend tot €3.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,85 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kerkenveld
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Denk aan een webshop die niet levert en als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €26,90 tot wel €36,35 per maand in april 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Kerkenveld op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering