Woonverzekering Harskamp Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Harskamp. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. DAK en Lancyr die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, inbraak vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Harskamp mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, vandalisme, inbraak, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op spullen als potten en schrijfmachine? We onderscheiden een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Harskamp? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd + Unigarant verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Greonterp verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-harskamp


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Ede? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn afgedekt. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade of diefstal. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Harskamp kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €385.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Harskamp
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Harskamp zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Harskamp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Harskamp completer maken met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Egmond aan den Hoef afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze additionele modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Harskamp

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan krassen op de auto en ook geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €900.000 tot wel €3.500.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Harskamp
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een webshop die niet levert & conflict met de bank. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €29,15 tot en met €26,20 per maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Harskamp vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering