Woonverzekering Rossum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Rossum. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Turien en Co die schade veroorzaakt door storm, water, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Rossum april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, diefstal, water, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kruiden of gereedschap? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Rossum? Open direct onze vergelijker! Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO + Polis Direct hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Radewijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-rossum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Maasdriel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als aanrijding of aanvaring of vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Rossum kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Doorgaans wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Vaak is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €495.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Rossum
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Rossum gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Rossum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Rossum complementeren met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Oldeholtpade afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een iPad & sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rossum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.100.000 tot wel €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rossum
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. ontslag en geschil met de buren. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies schommelen nogal (startend vanaf €28,35 tot en met €24,00 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Rossum voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?