Woonverzekering Lobith Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,10 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Lobith. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en ZLM die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, bliksem, storm vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lobith april 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, brand, storm, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als pc of petten? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lobith? Start meteen onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en Interpolis verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lattrop-Breklenkamp verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-lobith


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Rijnwaarden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door stormschade en brandblussing. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Lobith kan ook jou overkomen. Flipperen of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine / lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €430.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Lobith
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Lobith eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lobith

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Lobith complementeren met diverse handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Huissen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een iPad en viool. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lobith

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €950.000 oplopend tot €4.500.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,60 (per maand). Check ook Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Lobith
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis en als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €32,05 tot €31,70 p/maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lobith afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering