Woonverzekering Joppe Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Joppe. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle bekende partijen als EAG Assuradeuren en InShared die schade als gevolg van water, storm, brand, inbraak verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Joppe april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, water, inbraak, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als aardewerk of cv-ketel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Joppe? Start meteen onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en Zelf verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hoogeveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-joppe


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lochem? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als aanrijding of aanvaring of brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of gaslekken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Joppe is altijd een risico. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €685.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Joppe
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Joppe eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Joppe

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Joppe nog persoonlijker maken met enkele praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Haarzuilens afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze unieke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Joppe

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.000.000 tot €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA.

Rechtsbijstandverzekering Joppe
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan bij ontslag of geluidsoverlast. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €30,15 tot en met €38,00 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Joppe online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering