Woonverzekering Luttelgeest Opstal- en inboedelverzekering, al voor €3,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Luttelgeest. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals ASR Verzekeringen en Polis Direct die schade zoals water, vandalisme, brand, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Luttelgeest juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, inbraak, vandalisme, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als vitrages en gereedschap? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Luttelgeest? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of London Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lepelstraat verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-luttelgeest


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Noordoostpolder? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door waterschade of schade door regen. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Luttelgeest kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan lekkage. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €690.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Luttelgeest
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Luttelgeest probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Luttelgeest

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Luttelgeest aanvullen met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Ingen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze mogelijke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Flevoland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een smartphone en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Luttelgeest

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte tablet & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.500.000 tot zo’n €2.500.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Luttelgeest
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of conflict bij het bouwen van een huis. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €29,30 tot €31,30 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Luttelgeest afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering