Woonverzekering Terherne Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Terherne. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen zoals Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl die schade zoals brand, storm, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Terherne juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, inbraak, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als koffiezetapparaat of gereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Terherne? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of ING hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Check ook: Starnmeer verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-terherne


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade of rook. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Terherne kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm / het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is kapotte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €590.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Terherne
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Terherne moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Terherne

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Terherne uitbreiden met diverse handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Rozendaal afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze nieuwe verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad of een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Terherne

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een gebroken ruit en ook geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 tot wel €3.200.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,45 (per maand). Check ook Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terherne
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie of conflict met een schadehersteller. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies variëren significant (beginnend bij €26,35 tot en met €37,25 p/maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Terherne online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?