Woonverzekering Deil Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Deil. De woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder Bovag en Polis Direct die schade als gevolg van vandalisme, storm, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Deil maart 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, vandalisme, brand, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals gordijnrails of zonnepanelen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Deil? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB of London Verzekeringen bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Clinge verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-deil


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Geldermalsen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door waterschade en plundering. Via een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Deil kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €605.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Deil
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Deil moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Deil

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Deil nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Beesd afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon + sportuitrusting. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Deil

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte vaas + ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.400.000 tot ruim €4.650.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Deil
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met werkgever & bouw- en verbouwgeschillen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €29,90 tot €28,55 p/maand in maart 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Deil voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering