Woonverzekering Den Bosch Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via deze pagina tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Den Bosch. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders waaronder BLG wonen en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld storm, bliksem, vandalisme, brand dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Den Bosch juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, vandalisme, brand, water, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kapstok en brommers? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Den Bosch? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct + Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rhenen verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-den-bosch


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in s-Hertogenbosch? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Den Bosch kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af via de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. In veel gevallen wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €680.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Bosch
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Den Bosch zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Den Bosch

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Den Bosch nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Oosterend afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze unieke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat en een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Den Bosch

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels & het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €950.000 tot wel €3.000.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering Den Bosch
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil met de werkgever en huur- en verhuurgeschillen. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €27,40 tot en met €25,85 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Den Bosch voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?