Woonverzekering Rhenen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Rhenen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals ABN AMRO en ZLM die schade veroorzaakt door inbraak, water, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Rhenen april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld inbraak, water, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kamerplanten of Playstation? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Rhenen? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche + Reaal werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Peize verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rhenen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Rhenen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defecte magnetron? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Rhenen kan zomaar gebeuren. Insluipen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Denk maar aan missende dakpannen. Vaak is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €350.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rhenen
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Rhenen eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Rhenen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Rhenen aanvullen met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Noordwijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze extra modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera + viool. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rhenen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop + het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.450.000 tot €3.750.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rhenen
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erfenis & conflict over pensioenuitkeringen. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €35,30 tot €26,90 p/maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Rhenen voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering