Woonverzekering Oost-Graftdijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oost-Graftdijk. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. EAG Assuradeuren en Polis Direct die schade als gevolg van inbraak, water, storm, brand afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oost-Graftdijk maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, vandalisme, diefstal, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als vriezer en bank? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oost-Graftdijk? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als HEMA of Polis Direct hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Noordeloos verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oost-graftdijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Graft-De Rijp? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als aanrijding of aanvaring of plundering. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Oost-Graftdijk kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak / het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte regengoot. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €575.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oost-Graftdijk
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Oost-Graftdijk eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oost-Graftdijk

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: men mag deze woonverzekering in Oost-Graftdijk complementeren met meerdere praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Meerstad afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze mogelijke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere filmapparatuur & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oost-Graftdijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een barst in het scherm & therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.300.000 tot ruim €3.300.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oost-Graftdijk
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag & conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei opties.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies schommelen nogal (beginnend bij €29,60 tot wel €27,80 p/maand in maart 2024). De prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oost-Graftdijk op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?