Woonverzekering Noordeloos Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Noordeloos. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. Generali en Nederlanden van Nu die schade door o.a. storm, bliksem, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Noordeloos juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, diefstal, storm, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals spelcomputers en jacks? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Noordeloos? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer + Nederlanden van Nu hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Nieuw-Roden verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noordeloos


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Giessenlanden? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn gedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als stormschade en smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Noordeloos kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €360.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordeloos
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Noordeloos eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Noordeloos

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Noordeloos nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Losser afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een filmcamera en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Noordeloos

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte telefoon & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €4.650.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook Klaverblad.

Rechtsbijstandverzekering Noordeloos
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen en conflict met de bank. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies verschillen enorm (vanaf €37,90 oplopend tot €38,40 per maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Noordeloos vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering