Woonverzekering Rumpt Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Rumpt. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Reaal die schade als gevolg van water, inbraak, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rumpt juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, brand, storm, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals televisie of relaxfauteuil? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Rumpt? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren en InShared werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Reijmerstok verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rumpt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Geldermalsen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm en ontploffing. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Rumpt is altijd een risico. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui / het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van kapotte apparatuur. Doorgaans wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Veelal gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €400.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rumpt
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute de woning in Rumpt moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Rumpt

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Rumpt nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Ommeren afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rumpt

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.550.000 tot wel €2.900.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Rumpt
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij erfenis en conflict bij het bouwen van een huis. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies variëren significant (vanaf €26,00 tot en met €31,50 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Rumpt op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering