Woonverzekering Ommeren Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Ommeren. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder EAG Assuradeuren en InShared die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ommeren juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, storm, inbraak, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. gestolen sieraden. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als glas- en aardewerk en jacks? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ommeren? Start meteen onze vergelijker! Vaak doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en Nationale Nederlanden verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Noardburgum verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-ommeren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Buren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en plundering. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Ommeren kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €450.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Ommeren
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Ommeren moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ommeren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Ommeren nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Maurik afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze additionele zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur + drumstel. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ommeren

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding + het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.350.000 tot ruim €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ommeren
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschillen binnen de familie en geschillen over een motorrijtuig. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €24,40 oplopend tot €29,65 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ommeren op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?