Woonverzekering s-Heerenbroek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in s-Heerenbroek. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders waaronder Bruns ten Brink en Polis Direct die schade veroorzaakt door diefstal of brand dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in s-Heerenbroek juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, brand, storm, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als vloerbedekking en hoeden? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering s-Heerenbroek? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Europeesche en Unigarant hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Rheeze verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-s-heerenbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Kampen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade en brandblussing. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in s-Heerenbroek is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan de woninggaat via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Vaak is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €385.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Heerenbroek
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in s-Heerenbroek zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in s-Heerenbroek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in s-Heerenbroek nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Oosterbierum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een fotocamera & kleding. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in s-Heerenbroek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.350.000 tot wel €4.350.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,50 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Heerenbroek
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met de gemeente en conflict bij aankoop huis. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €34,45 tot wel €25,85 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering s-Heerenbroek op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?