Woonverzekering Kinderdijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Kinderdijk. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle erkende aanbieders als Delta Lloyd en Unigarant die schade door o.a. vandalisme, storm, water, inbraak dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kinderdijk juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, storm, diefstal, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als afzuigkap en schrijfmachine? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Kinderdijk? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Interpolis hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: IJmuiden verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kinderdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Molenwaard? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Kinderdijk is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €285.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Kinderdijk
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Kinderdijk gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kinderdijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Kinderdijk aanvullen met een paar handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Hauwert afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan vaak interessant. Deze nieuwe moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Advies: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kinderdijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte telefoon en ook kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.050.000 tot zo’n €2.550.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kinderdijk
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever of conflict met aannemer. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €38,40 tot en met €27,35 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kinderdijk voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?