Woonverzekering Hauwert Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Hauwert. Een woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld DAK en OHRA die schade als gevolg van bliksem, brand, inbraak, water dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hauwert juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, brand, water, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vriezer en sofa? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Hauwert? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Groesbeek verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hauwert


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Medemblik? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Hauwert kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui / gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Meestal is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico oplopend tot €310.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hauwert
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Hauwert zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hauwert

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Hauwert complementeren met een paar nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je handige specificaties (of check details over woonverzekering Elburg afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hauwert

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen van €1.350.000 tot €3.450.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hauwert
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop of geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €28,45 oplopend tot €26,05 p/maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hauwert voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering