Woonverzekering Groesbeek Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €3,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Groesbeek. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars als Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Groesbeek juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als vriezer of iPad? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Groesbeek? Open vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct en Polis Direct bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Geervliet verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-groesbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Groesbeek? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als waterschade en schroeischade. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een gevallen strijkbout? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Groesbeek is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Normaliter wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Open de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €355.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Groesbeek
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Groesbeek probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Groesbeek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Groesbeek aanvullen met additionele belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Drijber afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een laptop + een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Groesbeek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere behang dat moet worden vervangen & ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €900.000 tot wel €3.900.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Groesbeek
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan arbeidsconflicten & conflict na autoschade. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €33,15 oplopend tot €32,70 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Groesbeek afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering