Woonverzekering Grafhorst Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Grafhorst. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen als DAK en Turien en Co die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Grafhorst juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, inbraak, water, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als glaswerk en overhemden? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Grafhorst? Open meteen onze vergelijker! In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ANWB of InShared hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Garnwerd verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-grafhorst


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Kampen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Grafhorst kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of hengelen, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en loslatende kit. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €575.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Grafhorst
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Grafhorst zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Grafhorst

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Grafhorst nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Doorwerth afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Grafhorst

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot zo’n €3.300.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Unigarant dekking.

Rechtsbijstandverzekering Grafhorst
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €31,05 tot €33,70 p/maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Grafhorst online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering